Костянтинівка  ІНФОрмаційна

Меню сайту
Головна » 2012 » Грудень » 19 » БОРОТЬБА З НЕЗАКОННИМ ОБІГОМ ТОВАРІВ – ПОВСЯКДЕННА РОБОТА ПОДАТКОВОЇ МІЛІЦІЇ!
11:57
БОРОТЬБА З НЕЗАКОННИМ ОБІГОМ ТОВАРІВ – ПОВСЯКДЕННА РОБОТА ПОДАТКОВОЇ МІЛІЦІЇ!
Працівниками відділу податкової міліції Державної податкової інспекції у        м. Краматорську Донецької області Державної податкової служби постійно проводяться заходи щодо встановлення фактів незаконного обігу товарів підакцизної групи - тютюнових виробів, лікеро-горілчаних напоїв, паливо-мастильних матеріалів, незаконного надання послуг гральних автоматів. На території обслуговування, а це Костянтинівський район, міста Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ встановлюються факти порушень чинного законодавства.
Часто, коли у відношенні порушників закону складається матеріал про адміністративне правопорушення чи порушується кримінальна справа, від правопорушника можна почути, що він не знав Закону, що відсутні відповідні  знання. Ми живемо у цивільній країні, а не на безлюдному острові. Засоби масової інформації супроводжують наше життя повсякденно. Про випадки вказаних порушень кожний громадянин чув неодноразово. Про те, що незнання Закону не звільняє від відповідальності знає кожен, але як кажуть у народі «а воз и ныне там».   Тільки за 2012 рік працівниками ВПМ ДПІ у м. Краматорську Донецької області ДПС з незаконного обігу вилучено товарів на загальну суму більше 1,3 мільйона гривень, складено та направлено до суду 15 протоколів про адміністративні правопорушення, порушено 6 кримінальних справ за фактами отруєння фальсифікованими лікеро-горілчаними виробами  мешканцями нашого регіону.
Кожна така справа та вилучені з незаконного обігу лікеро-горілчані вироби – це збережене життя окремих людей, попередження нових випадків отруєння.
Протягом 2012 року ВПМ ДПІ у м. Краматорську Донецької області ДПС неодноразово проводились заходи щодо встановлення фактів незаконного надання послуг ігрових автоматів. Складені у результаті матеріали про встановлені факти правопорушення разом з вилученим ігровим обладнанням направлялись для притягнення до кримінальної відповідальності на адресу міських відділів УМВС України у Донецькій області, якими правопорушники притягувались до відповідальності. Таким чином за 2012 рік вилучено з незаконного обігу  ігрового обладнання на загальну суму 855 тис. грн.
Протягом 2012 року у відношенні громадян, що зареєстровані у                                    м. Костянтинівка та Костянтинівському районі, за матеріалами, зібраними працівниками  ВПМ ДПІ у м. Краматорську Донецької області ДПС порушено 4 кримінальні справи за ознаками ч.3 ст.204 КК України, у ході проведення оперативно-розшукових заходів по даним кримінальним справам вилучено з незаконного обігу товарно-матеріальних цінностей на загальну суму більше     313 тис. грн. 
 
                                     
ВПМ ДПІ у м. Краматорську Донецької області ДПС
Переглядів: 485 | Додав: kogni | Рейтинг: 0.0/0
Пошук по сайту
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Лічильник

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz