Костянтинівка  ІНФОрмаційна

Меню сайту
Головна » 2016 » Вересень » 28 » Керівництво Костянтинівської ОДПІ провело низку зустрічей з сільгоспвиробниками
13:54
Керівництво Костянтинівської ОДПІ провело низку зустрічей з сільгоспвиробниками

Під час зустрічей керівництва Костянтинівської ОДПІ та сільськогосподарських підприємств, які проходили протягом вересня поточного року, розглядались проблемні та нагальні питання, з якими стикаються аграрії Костянтинівського району, обговорювались плани та перспективи подальшої спільної роботи.

В ході діалогу, фіскали та аграрії зупинились на питаннях повноти та своєчасності сплати податків до бюджету, відображення у звітності сільгоспвиробників достовірних даних про результати господарської діяльності  та неприпустимості участі сільгоспвиробників в схемах ухилення від оподаткування. Особливу увагу було приділено питанню оформлення трудових відносин з найманими працівниками, рівню їх заробітної плати. Керівники підприємств проінформували податківців про наявні та очікувані показники врожайності у 2016 році, висловились щодо проблем, які виникають у процесі роботи. Так, більшість підприємств зазначили, що цьогорічні податкові зміни щодо розподілу ПДВ між держбюджетом і спецрахунком значно скоротили фінансові можливості підприємств, що в свою чергу, негативно вплинуло на показники їх діяльності.

Начальник Костянтинівської ОДПІ Віталій Долгальов зазначив, що виробництво сільськогосподарської продукції посідає центральне місце в українському агропромисловому комплексі, тому Костянтинівська ОДПІ, як і вся фіскальна служба в цілому, зацікавлена у розвитку та стабільній роботі сільгоспвиробників. Він підкреслив, що діалог та партнерські відносини, які на сьогодні вже склалися, та дають плідні результати, буде продовжено, а всі проблеми та побажання, які висловили аграрії під час зустрічей будуть розглянуті та прийняті всі можливі заходи до їх вирішення.

Переглядів: 259 | Додав: kogni | Рейтинг: 0.0/0
Пошук по сайту
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Лічильник

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz