Костянтинівка  ІНФОрмаційна

Меню сайту
Головна » 2016 » Жовтень » 6 » На Донеччині здійснюються посилені заходи щодо моніторингу ринку алкогольних виробів та запобігання розповсюдження фальсифікату
10:36
На Донеччині здійснюються посилені заходи щодо моніторингу ринку алкогольних виробів та запобігання розповсюдження фальсифікату

Головним управлінням ДФС у Донецькій області з метою відпрацювання ринку обігу алкогольних напоїв та спирту на предмет виявлення фактів зберігання та реалізації контрафактного алкоголю, що становить загрозу життю та здоров’ю людей, здійснюються заходи 6 мобільними групами із залученням співробітників оперативних підрозділів, слідчих підрозділів фінансових розслідувань, співробітників управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО ГУ ДФС у Донецькій області та співробітників Прокуратури Донецької області.

Так, на території Донецької області зафіксовано чисельні випадки отруєння людей алкогольним сурогатом, що призвело до загибелі 5 громадян. Проведеним комплексом оперативних заходів встановлено коло осіб, які розповсюджували алкогольний фальсифікат. Вказані особи затримані, та їм повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 204 Кримінального кодексу України.

Дії співробітників направлені на постійний моніторинг ринку алкогольних виробів та запобігання розповсюдження фальсифікату. За результатами комплексного відпрацювання торгівельних закладів регіону мобільними групами за 2 останні доби встановлено 6 фактів реалізації алкогольної продукції з порушенням законодавчих норм та вилучено фальсифікованих  лікеро-горілчаних виробів на суму 140 тис. гривень. По 1 факту до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення та розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.204 КК України  (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Шановні громадяни!

ГУ ДФС у Донецькій області звертається з попередженням – не купуйте алкогольні напої: - невідомого походження,

- без марок акцизного податку,

-  у сумнівних точках продажу,

- через мережу Інтернет,

а також просить – будьте пильні самі та попередьте своїх близьких та знайомих  про тяжкі наслідки вживання фальсифікованих алкогольних напоїв.

У разі виявлення фактів продажу алкогольних напоїв з ознаками фальсифікату, просимо НЕГАЙНО ПОВІДОМЛЯТИ  Головне управління фіскальної служби Донецької області за телефоном – (0629)58-20-96 цілодобово.

Переглядів: 231 | Додав: kogni | Рейтинг: 0.0/0
Пошук по сайту
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Лічильник

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz