Костянтинівка  ІНФОрмаційна

Меню сайту
Головна » 2015 » Листопад » 5 » Протягом року 18 громадян звернулись до Костянтинівської ОДПІ
10:16
Протягом року 18 громадян звернулись до Костянтинівської ОДПІ

Протягом 2015 року до Костянтинівської ОДПІ надійшло 18 письмових звернень від громадян. Скарги, пропозиції, повторні, неодноразові звернення не надходили. Надійшло 2 колективних звернення щодо можливих порушень законодавства громадянином та юридичною особою при здійсненні господарської діяльності, в т.ч. Костянтинівською міжрайонною прокуратурою Донецької області направлено за належністю 1 колективне звернення від мешканців села Олександро-Калинове щодо можливих порушень законодавства громадянином при здійсненні діяльності по вирощуванню грибів. Заявникам надані відповіді про відпрацювання інформації, наведеної у зверненні, в межах компетенції органів ДФС, про вжиття заходів щодо встановлення місцезнаходження підприємства та підтвердження факту отримання доходів. В ході розгляду звернень направлені запити відповідним органам для розшуку громадян, запит про проведення зустрічної звірки контрагента. Від  Костянтинівського МВ ГУ УМВС в Донецькій області отримано відповідь, що ознаки вирощування грибів, проведення будівельних робіт та забруднення підлеглої території відходами виробництва під час перевірки не виявлені.

Звернення, які надійшли у січні-жовтні 2015 року,  стосувалися питань реєстрації та обліку платників податків, сплати єдиного соціального внеску, ліцензування господарської діяльності, інформування щодо ухилення від сплати податків, уплати податку на доходи фізичних осіб, проведення контрольно-перевірочної роботи

На особистий прийом до керівництва Костянтинівської ОДПІ звернулось 15 громадян з питаннями сплати акцизного податку, податку на додану вартість та податку на доходи фізичних осіб, інформування про ухилення від сплати податків, оподаткування доходів від підприємницької діяльності, сплати єдиного соціального внеску, на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

За результатами розгляду усних звернень громадянам надано 13 усних роз’яснень.

Фактів порушення посадовими особами органів податкової служби положень Закону України „Про звернення громадян” не встановлено. 

Переглядів: 265 | Додав: kogni | Рейтинг: 0.0/0
Пошук по сайту
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Лічильник

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz