Костянтинівка  ІНФОрмаційна

Меню сайту
Головна » 2015 » Квітень » 28 » Проведення АТО не завада для розливу оковитої
09:51
Проведення АТО не завада для розливу оковитої

Співробітниками СУ ФР ДПІ у м. Краматорську ГУ Міндоходів у Донецькій області спільно із співробітниками ГМУ ОЗ ДФС України в зоні АТО в рамках операції «Акциз-2015» викрито підпільний цех по виготовленню лікеро-горілчаних виробів, організований мешканцем м. Артемівськ Донецької області.

 

Так, мешканець м. Артемівськ громадянин С. 1967 року народження організував незаконне виготовлення та реалізацію фальсифікованих алкогольних напоїв. У складських приміщеннях, розташованих у м. Артемівську, громадянин С. обладнав підпільний цех з незаконного виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв, придбавши обладнання для розливу ЛГВ, пристрій для оклеювання пляшок етикетками та марками акцизного податку, піч для спаювання ящиків під ЛГВ, пристрій для нанесення дати виробництва, підйомник, насоси, повітряні компресори, ємності та пакувальну плівку.

Для імітації справжності товару громадянин С. пляшки з сурогатом оздоблював придбаними етикетками, та кришками відомих виробників горілки та оклеював марками акцизного податку.

З метою дотримання конспірації, громадянин С. розробив схему, згідно якої саморобні алкогольних напоїв зберігались та продавались у сусідньому місті у орендованому складі.

За фактом виготовлення, зберігання з метою реалізації незаконно виготовлених фальсифікованих алкогольних напоїв слідчим управлінням фінансових розслідувань зареєстровано кримінальне провадження за ч. 1 ст. 204 КК України. В ході проведених обшуків на місці злочину працівниками податкової міліції виявлено та вилучено ТМЦ, що підтверджують злочинну діяльність, на загальну суму понад 1,3 млн. грн. Крім обладнання та знарядь злочину податківці вилучили у великій кількості, як порожні так і заповнені сурогатом пляшки, а також готову продукцію: пляшки з горілкою та коньяком різних найменувань «Добірна Пшенична межа», «Хлібний Дар», «Меdoff» та інші, обклеєні марками акцизного податку з ознаками фальсифікації.

Ведеться слідство, встановлюються розміри нанесених державі збитків та співучасники злочинця.

 

Заступник начальника ДПІ –

начальник СУФР ДПІ у м. Краматорську

ГУ Міндоходів у донецькій області       

полковник податкової міліції                                                        В.М. Поліщук

Переглядів: 340 | Додав: kogni | Рейтинг: 0.0/0
Пошук по сайту
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Лічильник

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz