Костянтинівка  ІНФОрмаційна

Меню сайту
Головна » 2016 » Вересень » 18 » Щодо стану розгляду звернень громадян в Костянтинівській ОДПІ
09:39
Щодо стану розгляду звернень громадян в Костянтинівській ОДПІ

Костянтинівська ОДПІ приділяє першочергову увагу зверненням, які надходять від громадян, як одному з важливих засобів комунікації між громадськістю та фіскальною службою. Адже, саме в письмових зверненнях, зазвичай, громадяни повідомляють найбільш хвилюючі та актуальні питання. За вісім місяців поточного року на адресу Костянтинівської ОДПІ надійшло 14 письмових звернень, у тому числі одна скарга. Всі звернення були розглянуті у законодавчо встановлені терміни. На 11 звернень громадяни отримали відповіді - роз’яснення, 3 звернення визнані анонімними.  Звертаючись до податкової, громадяни цікавились питаннями проведення контрольно-перевірочної роботи, сплати єдиного соціального внеску, реєстрації та обліку платників, інформували про можливі ухилення від сплати податків. Скаргу на дії посадових осіб під час проведення фактичної перевірки склав підприємець. Заявнику роз’яснено порядок та підстави проведення фактичної перевірки, повідомлено, що фактична перевірка магазину, в якому здійснює діяльність підприємець, проводилась у відповідності до вимог законодавства.

На особистий прийом до керівництва податкової інспекції звернулось 5 громадян, які просили роз’яснень щодо порядку сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, акцизного податку, податку на доходи фізичних осіб, сплати єдиного соціального внеску. Всім громадянам надані роз’яснення . Фактів порушення посадовими особами інспекції положень Закону України «Про звернення громадян» не встановлено.

«Ми відкриті до спілкування з громадськістю, платками податків, суб’єктами господарювання. Адже пошук вирішення проблемного питання, компромісу, в першу чергу може бути тільки завдяки діалогу, спілкуванню та порозумінню. На всі звернення, які отримує Костянтинівська ОДПІ – письмові, усні, електронні платники отримують якісні та своєчасні відповіді», - зазначив очільник податкової інспекції Віталій Долгальов.

Переглядів: 211 | Додав: kogni | Рейтинг: 0.0/0
Пошук по сайту
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Лічильник

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz