Костянтинівка  ІНФОрмаційна

Меню сайту
Головна » 2012 » Травень » 17 » Вперше за 20 років для українських податківців розроблено місію та стратегію розвитку, - О. Клименко
14:53
Вперше за 20 років для українських податківців розроблено місію та стратегію розвитку, - О. Клименко
Українські податківці вперше за 20 років існування податкових органів незалежної України отримали свою місію та стратегію.
Про це заявив голова ДПС України Олександр Клименко під час спільної прес-конференції ДПС України та аудиторської компанії PricewaterhouseCoopers в Україні.
Він запевнив, що доробки експертів не залишаться теоріями та деклараціями – цими принципами неухильно керуватимуться у своїй діяльності всі співробітники – від вищих посадовців до пересічного інспектора.
 
Голова ДПСУ підкреслив, що в місії ДПС України пріоритетом є адміністрування податкової системи України та надання послуг платникам податків.
«Я глибоко переконаний, що реалізація цих двох положень приведе нас до перетворення ДПС України з фіскального органу на сервісну службу.
В результаті реалізації наших стратегічних цілей ми очікуємо підвищення позицій України у міжнародних рейтингах з оцінки інвестиційного клімату – в першу чергу, у рейтингу Світового банку Doing Business. Для нас важливо, щоб світова бізнес-спільнота обирала нашу країну для інвестицій», - зазначив Олександр Клименко.
На основі місії та стратегічних напрямів роботи ДПСУ розроблені ключові показники ефективності, за якими будуть оцінюватися результати роботи кожного департаменту, в тому числі регіональних підрозділів податкової служби.
«Ці показники будуть чітко демонструвати внесок кожного співробітника у реалізацією нашої спільної мети. Важливою складовою реалізації місії податкової служби є зворотній зв'язок із нашими клієнтами – платниками податків», - пояснив Олександр Клименко.
 
Найближчим часом податківці перейдуть до практичного втілення своїх принципів – вже в травні податкова служба презентує такі інноваційні проекти, як Центр сертифікації електронних ключів та Центральний офіс з обслуговування великих платників податків.
 
Додаткові матеріали
 
Прес-служба ДПС України
Переглядів: 384 | Додав: kogni | Рейтинг: 0.0/0
Пошук по сайту
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Лічильник

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz