Костянтинівка  ІНФОрмаційна

Меню сайту
Головна » 2010 » Березень » 10 » Зменшуємо заборгованість з виплати заробітної плати!
18:21
Зменшуємо заборгованість з виплати заробітної плати!
Зусилля Костянтинівської ОДПІ направлені на встановлення партнерських відносин з платниками податків. Адже, поліпшення роботи з платниками податків, громадськими організаціями, які відстоюють і захищають їх інтереси, розширення переліку послуг для підприємців – суттєві важелі підвищення рівня податкової культури, забезпечення прозорості та відкритості у діяльності податківців.
Платники, які сумлінно виконують свої податкові зобов’язання, створюють нові робочі місця і дбають про соціальний розвиток заслуговують поваги. З тими ж платниками податків, хто балансує на грані порушення податкового законодавства, проводиться системна робота.
Наприклад, для забезпечення погашення заборгованості по виплаті заробітної плати та своєчасного надходження податку з доходів фізичних осіб до бюджету щотижнево проводиться індивідуальна робота з керівниками підприємств - порушників чинного законодавства в частині несвоєчасності виплати заробітної плати та не перерахування податку з доходів фізичних осіб до бюджету.
Крім того, працівниками управління оподаткування фізичних осіб ДПІ проводиться аналіз підприємств за даними ф.№1-ДФ, в ході якого виявляються підприємства, де нараховується середньомісячна заробітна плата найманим працівникам на рівні, нижчому за встановлений законодавством розмір мінімальної заробітної плати.
Фахівці Костянтинівської ОДПІ постійно приймають участь в засіданнях, присвячених проблемам з виплати заробітної плати та виплати заробітної плати в «конвертах», що проводяться місцевими органами влади.
Відділ масово - роз’яснювальної роботи та звернень громадян приділяє багато уваги проведенню роз’яснювальної роботи серед платників податків щодо недопустимості виплати заробітної плати з порушенням термінів, виплати її без нарахування та перерахування податку з доходів до бюджету, виплати заробітної плати в «конвертах».
За результатами проведених заходів тільки в лютому 2010 року чотири підприємства скоротили заборгованість з виплати заробітної плати на суму 272,5 тис.грн., до бюджету надійшло 38,4 тис.грн. податку з доходів фізичних осіб. З початку року підприємствами погашено заборгованості на суму 286,7 тис.грн., до бюджету надійшло 40,5 тис.грн. податку.
Ці заходи сприяють не тільки збільшенню надходжень до бюджету, а й покращенню рівня добробуту громадян.
Відділ МРР та звернень громадян ОДПІ
Переглядів: 603 | Додав: kogni | Рейтинг: 0.0/0
Пошук по сайту
Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Лічильник

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz