Костянтинівка  ІНФОрмаційна

Меню сайту
Головна » 2012 » Лютий » 15 » Інформація щодо роботи відділу внутрішньої безпеки при ДПС у Донецькій області УВБ ДПС України за січень 2012 року
14:56
Інформація щодо роботи відділу внутрішньої безпеки при ДПС у Донецькій області УВБ ДПС України за січень 2012 року
 За січень 2012 року відділом внутрішньої безпеки при ДПС у Донецькій області УВБ ДПС України проведено низку організаційних та практичних заходів щодо упередження корупційних проявів в органах державної служби Державної податкової служби в Донецькій області.
 Організовано роз’яснювальну роботу серед працівників органів державної податкової служби, а також серед населення. Протягом місяця проведено 35 профілактичних заходів, з яких 19 лекцій, виступів, бесід у колективах, 5 публікацій у пресі, 11 виступів по телебаченню, радіо.
 Однак, не дивлячись на проведену профілактичну та роз’яснювальну роботу, з початку року зібрано та направлено до органів прокуратури 5 матеріалів перевірок.
Складено 3 адміністративних протоколи, два із них у відношенні співробітників ОДПС які порушили вимоги п.1 ч. 1 ст. 7 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» № 3206 – 1У.
Співробітники податкової служби усвідомлюючи, що особам, зазначеним у пункті 1 частини першої статті 4 Закону № 3206 – 1У, забороняється займатися іншою оплачуваною або підприємницькою діяльністю (крім викладацької, наукової і творчої діяльності, медичної практики, інструкторської та суддівської практики із спорту), протягом 2011 року займалась оплачуваною діяльністю у вигляді здавання в оренду власної земельної ділянки підприємству за що отримували винагороду.
Один адміністративний протокол складено у відношенні фізичної особи яка надала пропозиції про надання неправомірної вигоди (за отримання довідки СГД надала гроші ) держслужбовцю у не великих розмірах, про що останній негайно повідомив співробітників ВБ і у відношенні приватного підприємця було складено адміністративний протокол згідно ст.. 172-3 АК України.
Основними завданнями і функціями підрозділів внутрішньої безпеки в органах державної податкової служби являється:
- Запобігання, виявлення та припинення корупційних діянь, злочинів у сфері службової діяльності та інших правопорушень, пов’язаних з корупцією, серед працівників органів державної податкової служби України.
- Організація та проведення профілактичної роботи серед працівників ОДПС з метою попередження вчинення ними злочинів у сфері службової діяльності, корупційних діянь та інших правопорушень, пов’язаних з корупцією, а також порушень вимог чинного законодавства та власних актів ДПА України.
- Оперативне забезпечення встановленого порядку функціонування податкових органів, безпеки та захисту їх працівників від протиправних посягань при виконанні ними службових обов’язків.
- Сприяння у межах компетенції органам ДПС у викритті податкових правопорушень. 
- Аналіз наявних даних і прогнозування на підставі отриманої оперативної інформації динаміки негативних процесів в органах ДПС та їх оточенні, що перешкоджають ефективному виконанню визначених чинним законодавством завдань, а також своєчасне інформування керівництва ДПС України про зазначені факти.
  Забезпечення взаємодії із правоохоронними органами, громадськими та міжнародними організаціями з питань протидії корупції.
  Звертаюсь до всіх платників податків, якщо дії працівників податкової служби, їх законність, викликають навіть невеликі сумніви, з метою підвищення оперативності реагування на можливі порушення та зловживання з боку працівників податкової служби, пропонуємо негайно звертатись по телефону довіри відділу внутрішньої безпеки при ДПС у Донецькій області УВБ ДПС України 8 (062) 257-64-46.
 
Агулов М.В. - старший оперуповноважений з ОВС
відділу внутрішньої безпеки при ДПС у Донецькій області
УВБ ДПС України підполковник податкової міліції
Переглядів: 492 | Додав: kogni | Рейтинг: 0.0/0
Пошук по сайту
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Лічильник

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz