Костянтинівка  ІНФОрмаційна

Меню сайту
Головна » 2015 » Жовтень » 29 » Не залишатися осторонь та надавати посильну допомогу дітям, які переїхали із зони проведення АТО вирішили Костянтинівські податківці
10:10
Не залишатися осторонь та надавати посильну допомогу дітям, які переїхали із зони проведення АТО вирішили Костянтинівські податківці

Як повідомив в.о. начальника Костянтинівської ОДПІ Віталій Долгальов, податковою інспекцією були підготовлені та направлені листи до шкіл міста з проханням надати інформацію про дітей, які переїхали із зони проведення АТО: їхній вік, соціальний статус родини та конкретні потреби дитини.

«Декілька учбових закладів вже відкликнулись на наші листи, - повідомив Віталій Юрійович, -  Проаналізувавши надану інформацію, можна відмітити, що більшість дітей потребують канцелярського приладдя. Тому ми, враховуючи вікові потреби учнів, підготували для них канцелярські набори. Крім того, одна дитина мала нагальну потребу у лікарських засобах, які ми їй передали».

Податківці відвідали загальноосвітню школу №2 та Костянтинівську школу-інтернат №1, де зустрілися з дітьми та передали їм подарунки.

Звертаючись до дітей, Віталій Долгальов зазначив: «Розумію, що волею долі Вам довелось скоріше подорослішати. Та пам’ятайте, що за чорною смугою завжди настає біла, і з якими б труднощами вам не довелося зіткнутися ніколи не втрачайте віру в себе, людей і своє майбутнє. Добро завжди перемагає зло, і кожен урок, який нам підносить життя, зрештою йде нам на благо. Будьте завжди здорові, веселі, позитивно налаштовані, успіхів вам у навчанні, творчості, досягненні особистих цілей. Щиро вірю, що все у вашому житті налагодиться і сьогоднішні тривоги, переживання залишаться далеко позаду».

Керівник податкової інспекції повідомив, що й у подальшому, в процесі надходження відповідей від шкіл, буде надаватись посильна допомога дітям. 

Переглядів: 255 | Додав: kogni | Рейтинг: 0.0/0
Пошук по сайту
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Лічильник

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz