Костянтинівка  ІНФОрмаційна

Меню сайту
Головна » 2010 » Грудень » 16 » Підвищення правової освіти населення головна задача органів влади
11:49
Підвищення правової освіти населення головна задача органів влади
Одним з найважливіших напрямків діяльності органів влади на шляху України до євроінтеграції, розбудови країни як правової держави, є виховання у громадян поваги до закону і прав людини. Підвищення правової освіти населення, виховання високої податкової культури у молоді і платників податків, стає сьогодні найпріоритетнішим напрямком діяльності податкових органів.
Працівниками Костянтинівської ОДПІ проводиться постійна роз’яснювальна робота з питань застосування податкового законодавства з різними верствами населення – від школярів до керівників промислових підприємств. Це і семінари, і засідання за «круглим столом», і зустрічі з трудовими колективами підприємств, і «гарячі лінії», і відкриті уроки в навчальних закладах і конкурси для школярів і молоді.
У 2008 році Указом Президента України запроваджено щорічне проведення на початку грудня Всеукраїнського тиждень права. У 2010 році саме в цей тиждень розпочалась роз’яснювальна кампанія, пов’язана із впровадженням головного податкового документу країни - Податкового кодексу України.
З метою доведення до кожного громадянина правил оподаткування, Костянтинівськими податківцями вже проведені семінари-практикуми для підприємців на спрощеній системі оподаткування, для юридичних осіб-платників єдиного податку, платників податку на додану вартість. Крім того, для доведення положень документу до кожного громадянина, податківці надають консультації як в раніше створених консультаційних пунктах, так і у спеціально створеному консультаційному центрі при Костянтинівській ОДПІ.
Безумовно, під час спілкування з платниками податків стосовно Податкового кодексу, виникає багато запитань і пропозицій, що потребують додаткового вивчення. Всі ці матеріали узагальнюються і будуть опрацьовані найближчим часом.
Відділ МРР та ЗГ Костянтинівської ОДПІ
Переглядів: 450 | Додав: kogni | Рейтинг: 0.0/0
Пошук по сайту
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Лічильник

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz