Костянтинівка  ІНФОрмаційна

Меню сайту
Головна » 2011 » Жовтень » 26 » Платники податків звітують вчасно та зручно!
11:00
Платники податків звітують вчасно та зручно!
Нагадуємо, що подання податкових декларацій до органу ДПС в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису підзвітних осіб у порядку, визначеному законом статтею 49 Податкового кодексу України, передбачено для підприємств, що належать до великих та середніх. Господарським кодексом України (ст.63) визначено, що підприємства залежно від кількості працюючих та обсягу валового доходу від реалізації продукції за рік можуть бути віднесені до малих підприємств, середніх або великих підприємств.
Малими (незалежно від форми власності) визнаються підприємства, в яких середньооблікова чисельність працюючих за звітний (фінансовий) рік не перевищує п'ятдесяти осіб, а обсяг валового доходу від реалізації продукції (робіт, послуг) за цей період не перевищує сімдесяти мільйонів гривень.
Великими підприємствами визнаються підприємства, в яких середньооблікова чисельність працюючих за звітний (фінансовий) рік перевищує двісті п'ятдесят осіб, а обсяг валового доходу від реалізації продукції (робіт, послуг) за рік перевищує суму сто мільйонів гривень.
Усі інші підприємства визнаються середніми.
Тому для зручності та уникнення непорозумінь при поданні податкової звітності рекомендуємо подавати її засобами телекомунікаційного зв’язку ( E-mail).
Електронна звітність – це швидкий, зручний та надійний спосіб подання звітності, який гарантує:
- автоматичну перевірку підготовлених документів на наявність арифметичних помилок та описок;  
-економію вашого робочого часу, а також коштів на придбання бланків звітних документів (немає необхідності відвідувати інсрекцію);
- можливість оперативного оновлення форматів (бланків податкової звітності) в електронному вигляді телекомунікаційними каналами;
- підтвердження доставки звітності (податковий орган висилає квитанцію про отримання податкової декларації каналами телекомунікаційного зв’язку);
- конфіденційність інформації ; оперативнісить обробки отриманої інформації у податковому органі та у разі виявлення помилок (наприклад - індивідуальний номер, свідоцтво ПДВ,звітний період та інше) інформуаанняплатника за принципом зворотного зв’язку.
 
Для переходу на подання звітності засобами телекомунікаційного зв’язку (E-mail) необхідно отримати ключі шифрування в центрах сертифікації і укласти договір з інспекцією.
Програмне забезпечення для формування звітності в електронному вигляді встановленго формату та договір про визнання електронних документів надається Інспекцією безкоштовно.
У разі прийняття рішення про подання зітності засобами телекомунікаційного зв’язку слід звертатися у відділ інформатизації процесів оподаткування к.201. або за телефоном 2-31-19
Відділ МРР та ЗГКостянтинівської ОДПІ
Переглядів: 485 | Додав: kogni | Рейтинг: 0.0/0
Пошук по сайту
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Лічильник

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz