Костянтинівка  ІНФОрмаційна

Меню сайту
Головна » 2011 » Жовтень » 31 » Податківці прийняли участь в Європейському тижні місцевої демократії
12:00
Податківці прийняли участь в Європейському тижні місцевої демократії
 10 жовтня в Україні, як ще в 47 державах-учасницях Ради Європи стартував традиційний Європейський тиждень місцевої демократії. Програма європейського тижня, який тривав до 16 жовтня, передбачала проведення різноманітних заходів, направлених на ознайомлення населення, насамперед молоді, з діяльністю Ради Європи та роботою органів місцевого самоврядування.
Костянтинівськіми податківцями, в свою чергу, цього тижня був проведений ряд заходів: зустріч з журналістами газети «Знамя индустрии», під час якої обговорювались питання європейської інтеграції України та реформування державної податкової служби; проведення засідання «круглого столу» з представниками бізнесу та ЗМІ, присвяченого європейському тижню місцевої демократії.
Крім того, на екскурсію в Костянтинівську податкову інспекцію завітали старшокласники - учні Костянтинівського міського УВК, 13 жовтня для них проводився День «відкритих дверей». Перший заступник податкової інспекції Ольга Сосновська познайомила молодь з історією створення податкової служби, розповіла про основні напрямки її діяльності, про професію податкового інспектора. Майбутні платники податків побували в робочих кабінетах працівників податкової інспекції, де вони познайомилися з роботою відділів, дізналися про пріоритетні напрямки роботи інспекції, відвідали сервісний центр для платників податків. Наприкінці зустрічі, в актовому залі інспекції, Ольга Анатоліївна провела невелику лекцію для старшокласників про податкову службу, податки і роботу інспекторів, а діти поділилися враженнями про побачене і почуте.
Взяли участь працівники податкової і в заходах, що проводились Центральною міською публічною бібліотекою ім. М. Горького – це допомога в організації книжково-ілюстративної виставки - роздуму "Світ, в якому нам жити”, надання податкових консультацій громадянам під час роботи Правової громадської приймальні, участь в Єдиному інформаційному дні "Демократія та розвиток місцевого самоврядування” для користувачів бібліотеки. На сьогодні бібліотека діє як інформаційний центр органів місцевого самоврядування, є учасником Мережі пунктів доступу громадян до офіційної інформації, що координується Українською бібліотечною асоціацією у партнерстві з Програмою сприяння Парламенту України за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку. Поширення інформації про різні форми та можливості участі в прийнятті рішень на місцевому рівні повинне сприяти розширенню участі громадян у соціальному, культурному, економічному та політичному житті.
Проведення таких заходів на місцях під єдиним "гаслом" на всьому континенті має підсилити розуміння того, що "місцевий" і "європейський" підходи до здійснення самоврядування не протистоять один одному, а взаємно один одного доповнюють. Місцева демократія є загальною європейською цінністю та повинна спиратися на кращі досягнення та практики в галузі управління та демократії.
Відділ МРР та ЗГ Костянтинівської ОДПІ
Переглядів: 526 | Додав: kogni | Рейтинг: 0.0/0
Пошук по сайту
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Лічильник

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz