Костянтинівка  ІНФОрмаційна

Меню сайту
Головна » 2016 » Серпень » 4 » В Костянтинівській ОДПІ відбулось засідання «круглого столу» з підприємствами-сільгоспвиробниками
10:11
В Костянтинівській ОДПІ відбулось засідання «круглого столу» з підприємствами-сільгоспвиробниками

У кожній державі, в будь-якому суспільстві сільське господарство є життєво необхідною галуззю народного господарства, оскільки зачіпає інтереси буквально кожної людини. Тому, фіскальна служба приділяє особливу увагу представникам цього сектору економіки. Діалог, який виникає під час  зустрічей з підприємствами – сільгоспвиробниками дає змогу оперативно дізнаватись про досягнення та нагальні проблеми аграріїв, допомагати у спірних питаннях, шукати шляхи до компромісу.

Під час такого діалогу, який відбувся в Костянтинівській ОДПІ між представниками фіскальної служби та підприємствами – сільгоспвиробниками, обговорювались питання оподаткування діяльності податком на додану вартість, єдиним податком, платою за землю, податком на доходи фізичних осіб.

Перший заступник начальника інспекції Олена Чепракова звернулась з проханням до присутніх не застосовувати в своїй діяльності схеми ухилення від сплати податків та  забезпечити достовірність звітності результатам виробничої та фінансової діяльності підприємства. Особливу увагу було приділено питанню оформлення трудових відносин з найманими працівниками, рівню їх заробітної плати, своєчасністю та повноти сплати податків та зборів.

Підводячи підсумки засідання, Олена Василівна зазначила, що виробництво сільськогосподарської продукції посідає центральне місце в українському агропромисловому комплексі, тому фіскальна служба, як і всі інші державні органи, зацікавлена у розвитку та стабільній роботі сільгоспвиробників і діалог, який сьогодні виник, не зупиняється. 

Переглядів: 255 | Додав: kogni | Рейтинг: 0.0/0
Пошук по сайту
Календар
«  Серпень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Лічильник

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz